Prémium szolgáltatás úriembereknek - Barberworld barber shop Budapesten

Prémium szolgáltatás úriembereknek

A címe ennek a blognak a kezdőlapunkról beillesztett mottó ,,prémium szolgáltatás úriembereknek”. Miért is ez a weblapon a kezdő szlogenünk? Mit is takar valójában, miért ezt választottuk?

2019 ősszén megnyitotta kapuit a Barber World elnevezésű barber shop Budapest belvárosában, az Astorián. Mielőtt megnyitottuk az üzletet, biztosak voltunk benne, hogy olyan borbély szalont szeretnénk létrehozni, ahol a legmagasabb minőség mellett, elérhető árlistával tudunk szolgálni, központi helyen.

Alappilléreket hoztunk létre, és külön-külön egyesével a lehető legmagasabb színvonalra emeltük és a mai napig fenntartjuk, alkut nem kötve, híven maradva a Barber World ,,alapító okiratához”. A prémium szolgáltatás, egyik legfőbb alappillére az, hogy minden borbélynak ugyanolyan magas minőségben szükséges tudnia és ismernie a barber szakma összes aspektusát. Többek között ollós munkák, átmenetek, borotválások stb.

A napjainkban népszerű skinfade-et (bőrátmenet) sokan kérik, viszont a profizmushoz nem elég csak ezt a szakterületet ismerni, egy jó és tapasztalt borbélynak nem okoz problémát, a hosszú/klasszikus frizura elkészítése vagy egy meleg törölközős borotválás. Nem elhanyagolható tényező az idő sem! Gondoljunk kicsit bele, a mai rohanó világba mindenki az idő hiányával küzd. A férfiak többsége nem szeret túl sok időt tölteni piperkőzéssel.

A legtöbb barber shop 30 perc-re kalkulálja az adott szolgáltatást, például a hajvágást. Természetesen többféle borbély szalonok léteznek, van ahol 10 perc, van ahol másfél óra. Fontos, hogy mindig tartani tudjuk az időt, hisz nem tudjuk, hogy vendégünknek milyen más egyéb elfoglaltsága van, amiről nem szerencsés, ha épp a barber miatt késik el, illetve az sem szerencsés, ha a következendő vendéget a foglalt időpontjára nem tudjuk elkezdeni (Ez az esemény már nem tükrözné a prémium szolgáltatást).

Összességében elmondhatjuk, hogy a Prémium szolgáltatás sok-sok apró figyelmességből, állandóságból, sok-sok barber szakmában eltöltött évekből, szerzett tapasztalatokból tevődik össze.

Ha tetszett a blog és még nem jártál nálunk és szeretnéd személyesen is megtapasztalni, hogy a fent leírtak megfelelnek a valóságnak, nincs más dolgod, mint a ,,Foglalj időpontot most” gombra kattintani, és pár kattintással lefoglalhatod a számodra megfelelő időpontot.

Köszi, hogy elolvastad, találkozzunk az üzletben!

További blogbejegyzések

Barber választás tippek és ötletek

Barber választás tippek és ötletek

Elköltözött a borbélyod? Szimplán még nem találtad meg az igazi barbert? Eddig fodrászhoz jártál viszont a szakállad is szeretnéd rendbe szedetni?  Ha épp abban a helyzetben vagy, hogy új barbert kellene választanod, akkor adunk egy kis segítséget ehhez! Általában...

bővebben
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Ebben az írásban szeretnénk kicsit részletesebben bemutatni a Barber World-ben elérhető szolgáltatásokat, ezzel segítve, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mire is szükséges foglalni. Minden hajvágás szolgáltatásba beletartozik a mosás, vágás és fixálás. Nagyon...

bővebben

NYITVATARTÁS

HÉTKÖZNAP

10:00 - 21:00

SZOMBAT

10:00 - 20:00

VASÁRNAP

ZÁRVA

KAPCSOLAT

TELEFON

+36-(1) 611-0878

EMAIL

info@barberworld.hu

Cím

1088 Budapest, Rákóczi út 9.

Copyright 2021 © Barber World | Adatvédelmi nyilatkozat | ÁSZF