Milyen gyakran járunk borbélyhoz?

Mindig elhangzik a kérdés, hogy milyen gyakran jöjjek, látogassam a barber shop szentélyt? Vannak vendégeink, akik hatnaponta jönnek hozzánk és vannak, akik havonta.

Ez nagy részben a haj és a szakállviselet típusától és hosszától függ. Azoknak a vendégeknek, akiknek rövidebb hajuk, átmenetük van, például skinfade (bőrátmenet), vagy nullás, érdemesebb hetente egyszer újravágatni.

Akiknek 3 és 6 milliméterből kezdődik az átmenetük érdemes 10-14 naponta meglátogatni a borbélyát, mert ez idő elteltével el fogja veszíteni a formáját és már reggelente nehézkes lesz befixálni.

Azok a vendégek, akiknek a fent említett hosszúságtól nagyobb mérettel kezdődik az átmenete, vagy klasszikus hajstílussal rendelkeznek, nekik 3 hetente/havonta javasoljuk a barber shop újra látogatását.

A Borostás vendégeknek a heti rendszerességet javasoljuk. A szép kontúrvonalak 3-4 napon belül eltűnnek, de aki nem szeretne 3 naponta borbélyhoz járni, otthon rá tud segíteni biztonsági borotvával, követve a korábban, barber által húzott vonalat, ezáltal 3-4 napot nyerhet vele.

Akik hosszabb szakállal rendelkeznek, 2 cm vagy ettől hosszabb szakállal, nekik kéthetente ajánljuk, hogy ugorjon be borbélyához egy igazításra.

Ha magadra ismertél, és úgy érzed, már ideje lenne ellátogatni hozzánk, klikkelj a ,,FOGLALÁS MOST” gombra és látogass meg minket!

További blogbejegyzések

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A visszatérő ‘80-as évek frizurája: A mullet, ami megosztó, vagány és kell hozzá önbizalom. Manapság a barber shoppok szakemberei napi szinten találkozhatnak a vendégek által gyakran kért hajvágási stílussal, a mullettel. A mullet frizura a ‘80-as évek...

bővebben
7 tipp a barber shopból

7 tipp a barber shopból

-Mi alapján válasszuk meg barber shoppunkat? Lehetséges, hogy eddig otthon vágattál, vagy férfifodrászatban, talán elköltöztél és új helyet keresel, úgy érzed, hogy szeretnél kipróbálni egy profi barber shoppot.  Esetleg szakállnövesztésre adtad a fejed és tanácstalan...

bővebben
Korpásodás és kopaszodás? -barber válaszok

Korpásodás és kopaszodás? -barber válaszok

Ebben a blogban két témát fogunk boncolgatni, a korpásodást és kopaszodást, ami biztosak vagyunk benne, hogy sok barber shopban felmerül. Minden, amit a korpásodásról tudni kell A hajas fejbőr hasonló tulajdonságokkal bír, mint a test többi bőrfelülete: az...

bővebben