Milyen gyakran járunk borbélyhoz?

Mindig elhangzik a kérdés, hogy milyen gyakran jöjjek, látogassam a barber shop szentélyt? Vannak vendégeink, akik hatnaponta jönnek hozzánk és vannak, akik havonta.

Ez nagy részben a haj és a szakállviselet típusától és hosszától függ. Azoknak a vendégeknek, akiknek rövidebb hajuk, átmenetük van, például skinfade (bőrátmenet), vagy nullás, érdemesebb hetente egyszer újravágatni.

Akiknek 3 és 6 milliméterből kezdődik az átmenetük érdemes 10-14 naponta meglátogatni a borbélyát, mert ez idő elteltével el fogja veszíteni a formáját és már reggelente nehézkes lesz befixálni.

Azok a vendégek, akiknek a fent említett hosszúságtól nagyobb mérettel kezdődik az átmenete, vagy klasszikus hajstílussal rendelkeznek, nekik 3 hetente/havonta javasoljuk a barber shop újra látogatását.

A Borostás vendégeknek a heti rendszerességet javasoljuk. A szép kontúrvonalak 3-4 napon belül eltűnnek, de aki nem szeretne 3 naponta borbélyhoz járni, otthon rá tud segíteni biztonsági borotvával, követve a korábban, barber által húzott vonalat, ezáltal 3-4 napot nyerhet vele.

Akik hosszabb szakállal rendelkeznek, 2 cm vagy ettől hosszabb szakállal, nekik kéthetente ajánljuk, hogy ugorjon be borbélyához egy igazításra.

Ha magadra ismertél, és úgy érzed, már ideje lenne ellátogatni hozzánk, klikkelj a ,,FOGLALÁS MOST” gombra és látogass meg minket!

További blogbejegyzések

Barberként a Barber Worldben

Barberként a Barber Worldben

Kedves Kolléga! Ennek a blog bejegyzésnek most Te vagy a célközönsége. Bizonyára, ha itt vagy és olvasod most a sorokat, foglalkoztat a gondolat, hogy mi lenne, ha én is a csapat részese lennék? Milyen lehet az élet ebben a barber shop – ban?! Egy barber shop Budapest...

bővebben
Legfelkapottabb hajstílusok 2024ben

Legfelkapottabb hajstílusok 2024ben

Ebben a blog – ban összeszedtük a legnépszerűbb hajstílusokat, ami a mai barber shop – pok világában elérhető, hogy könnyebb legyen nektek a választás, illetve a kommunikáció a választott barber – rel. Fontos megjegyezni, hogy a képeken látható modelleknek nem biztos,...

bővebben
A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A visszatérő ‘80-as évek frizurája: A mullet, ami megosztó, vagány és kell hozzá önbizalom. Manapság a barber shoppok szakemberei napi szinten találkozhatnak a vendégek által gyakran kért hajvágási stílussal, a mullettel. A mullet frizura a ‘80-as évek...

bővebben