Barber választás tippek és ötletek

Elköltözött a borbélyod? Szimplán még nem találtad meg az igazi barbert? Eddig fodrászhoz jártál viszont a szakállad is szeretnéd rendbe szedetni? 

Ha épp abban a helyzetben vagy, hogy új barbert kellene választanod, akkor adunk egy kis segítséget ehhez!

Általában bármilyen szakember, így a barber kiválasztásánál is a legjobb módszer, ha ajánlásokat kérünk. Kérdezd meg a barátaidat, ismerőseidet, hogy ki hova jár barberhez, ki mennyire elégedett vele. Ez egy jó kiinduló pont lehet.
Ha megtaláltuk a kiszemelt borbélyt, akkor azért érdemes megnézni pár referencia munkáját. A mi referencia munkáinkat itt tekintheted meg:

Ha nincs ilyen közvetlen ismerősünk, akitől tanácsot kérhetnénk, akkor azt is teheted, hogy a neten böngészve méred fel, hogy merre van barber a környékeden. Több online portálon és gyűjtőoldalt találkozhatunk a kiszemelt borbély üzletben járt vendégek értékeléseivel, visszajelzéseivel, ami szintén nagy segítséget tud nyújtani.

A weboldalak általában jól bemutatják az adott barber shop-ban dolgozó emberek munkáját, referenciáit. Így ez alapján láthatod, hogy az adott barber milyen minőségben dolgozik, és ha tetszik a munkája, akkor bátran felkeresheted.

A legrizikósabb módszer pedig az, ha épp csak spontán lépsz be egy barber shopba, ami épp útba esik Neked. Ilyenkor nem tudhatod, hogy mit kapsz, csak bízhatsz benne, hogy tényleg megfelelő szakember keze alá kerülsz, és megvalósítja álmaid frizuráját vagy szakállát.

További blogbejegyzések

Prémium szolgáltatás úriembereknek

Prémium szolgáltatás úriembereknek

A címe ennek a blognak a kezdőlapunkról beillesztett mottó ,,prémium szolgáltatás úriembereknek”. Miért is ez a weblapon a kezdő szlogenünk? Mit is takar valójában, miért ezt választottuk? 2019 ősszén megnyitotta kapuit a Barber World elnevezésű barber shop Budapest...

bővebben
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Ebben az írásban szeretnénk kicsit részletesebben bemutatni a Barber World-ben elérhető szolgáltatásokat, ezzel segítve, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mire is szükséges foglalni. Minden hajvágás szolgáltatásba beletartozik a mosás, vágás és fixálás. Nagyon...

bővebben

NYITVATARTÁS

HÉTKÖZNAP

10:00 - 21:00

SZOMBAT

10:00 - 20:00

VASÁRNAP

ZÁRVA

KAPCSOLAT

TELEFON

+36-(1) 611-0878

EMAIL

info@barberworld.hu

Cím

1088 Budapest, Rákóczi út 9.

Copyright 2021 © Barber World | Adatvédelmi nyilatkozat | ÁSZF