barber shop budapest szívében blog

Barber Shop Budapest szívében, az Astorián

Miért érdemes a Barber Shop – ot választanod?

Ha pontosan olyan frizurát szeretnél, mint amit kitaláltál vagy kinéztél valamelyik magazinban, akkor nem mindegy, hogy ki vágja le a hajadat. Nagyon fontos, hogy a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező borbélyt válaszd, akinek nagyon hálás leszel a munkájáért.

Manapság annyi fodrászat van, mint égen a csillag, így bármikor lehet találni fodrászt, aki elvégzi a férfi hajvágást. Az viszont már más kérdés, hogy elégedett leszel-e a munkájával és szívesen fizetsz-e érte, sokszor nem kevés összeget. Ha a Barber World-öt választod, akkor garantáltan nem ér csalódás, hiszen a profi szakemberek exkluzív környezetben várnak. A hajadat pedig az egyéni igényeidnek megfelelően, magas precizitással vágják le.

Igényes környezet, ahol jó lenni

Bár egy fodrászatot elsősorban nem a kinézete alapján szokás megítélni, azért nem mindegy, hogy milyen a környezet. Egyrészt azért, mert bizonyára Te is jobban érezed magad egy olyan helyen, ami igényesen van berendezve. Másrészt pedig azért, mert a belső tér sokat elárul magáról a cégünkről és az ott dolgozó emberekről is. A Barber Shop teljes mértékben a modern igények szerint van berendezve. Stílusos bútorok és kiegészítők várnak itt, amik már önmagukban is minőséget sugallnak. Ez nem véletlen, hiszen ennek jegyében hoztuk létre a szolgáltatásainkat is.

Profi borbélyok dolgoznak a hajadon

Egy igényes fodrászat persze mit sem ér, ha nem azt kapod, amit a pénzedért cserébe vársz. A Barber Shop – punk e tekintetben is meg tud felelni az elvárásoknak, sőt, sok esetben túl is szárnyalja azokat. A vállalkozás története egészen Írországig nyúlik vissza, ahol a sok évet töltöttünk. Miután megszereztük a kellő tudást és a megfelelő szintű tapasztalatra is szert tettünk, úgy döntöttünk, hogy ezeket a minőségi szolgáltatásokat haza hozzuk és elérhetővé tesszük itthon is, immár harmadik éve. Ha nálunk vágatod le a hajadat vagy igazíttatod meg a szakálladat, csakis a legjobbat fogod kapni, ugyanis kizárólag profi szakemberekkel fogsz találkozni.

Otthoni vs. profi hajvágás

barber shop budapest barber world home haircut

Ugyanúgy, ahogy a nőknek, a férfiaknak is igényük van arra, hogy jól nézzenek ki. Az öltözködésen túl, ebbe pedig az is beletartozik, hogy odafigyelnek a hajukra. Sokan úgy vannak vele, hogy a férfi hajvágás nem olyan bonyolult, így akár otthon is meg lehet oldani. Például úgy, hogy megkérik a párjukat vagy valamelyik családtagjukat, hogy igazítsák meg a frizurájukat.

A kérdés csak az, hogy milyen végeredmény születik az otthoni hajvágásból. Ha valakinek fontosak a részletek, akkor érdemes inkább profi szakemberhez menni, aki pontosan úgy vágja le a haját, mint ahogy azt elképzelte. A barber shop – punkban kivétel nélkül ilyen borbélyok dolgoznak, akik még a legmodernebb férfi frizurákat is el tudják készíteni.

Miért nem ajánlott az otthoni hajvágás?

Ha röviden akarnánk válaszolni erre a kérdésre, akkor azt mondanánk, hogy azért, mert nem lesz profi az eredmény. A párunknak, ismerősünknek nincs tudása, tapasztalata a fodrász szakmában, sőt, lehet, hogy még csak érzéke sincs hozzá. Hiába géppel dolgozik, nem ollóval, nem tudja, hogyan kell profin használni, emiatt pedig maradhatnak kiálló hajszálak vagy ferdén levágott részek, bízzuk inkább profi barber – re. Arról nem is beszélve, hogy ha bonyolultabb frizurát szeretnénk, akkor egy hozzá nem értő személy úgy elronthatja a hajunkat, hogy utána nem merünk kimenni az utcára.

Mit tud nyújtani a Barber Shop?

Ha a Barber shop mellett teszed le a voksodat, akkor egy stílusosan berendezett, exkluzív környezettel rendelkező borbély üzletben készíttetheted el a frizurádat. Ez persze még kevés lenne ahhoz, hogy örömmel fizess a szolgáltatásokért, majd pedig elégedetten távozz. A hajadon profi szakemberek dolgoznak, akik még a legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy pontosan azt kapd, amit kértél. Ha időpontot szeretnél foglalni, akkor klikk.

Milyen szolgáltatásokkal vár a barber shop Budapest-en?

Ha igazán profi hajvágásra vágysz, akkor nem érdemes házilag próbálkozni vele, hiszen egy szakember sokkal gyorsabban meg tudja csinálni. Ráadásul a végeredmény is pont olyan lesz, mint amit elképzeltél, vagy amit kinéztél.

A Barber World egy barber shop Budapest belvárosában, ahol szeretettel várunk minden férfit, aki igényes kinézetet szeretne magának. A fő profilunk kétség kívül a magas minőségű, mai trendeknek megfelelő haj és szakállvágás. Ám emellett más szolgáltatásaikat is igénybe lehet venni.

Ebben az írásunkban röviden elmondjuk, hogy barber shop – ként miben tudunk segíteni. Annyit már most elárulunk, hogy prémium szolgáltatások közül választhatsz és legalább ennyire minőségi kiszolgálásra számíthatsz az itt léted alatt.

Hajvágás szimpla ollóval vagy átmenettel

A Barber World, egy Barber Shop Budapest belvárosában, az Astorián az egyik legjobb választás, ha azt szeretnéd, hogy profin vágják le a hajadat. A szolgáltatásba természetesen a hajmosás is beletartozik, hiszen csak frissen mosott hajjal lehet precízen dolgozni. Szimpla ollóval is kérheted a vágást, de átmenetes frizurát is szívesen készítenek neked, sőt, a gépi hajvágás is szerepel a szolgáltatások között. Ez esetben a kontúrvonalakat nyeles borotvával igazítjuk fazonra, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Borotválás és Szakálligazítás

Barber Szakáll igazítás- barber shop budapest belvárosában

Nemcsak hajvágás miatt keresheted fel barber shop – punkat, hanem borotválás, szakálligazítás céljából is. A barber – ek úgy nevezett “hot towel”, azaz klasszikus meleg törölközős technikával végzik a műveletet, utána pedig prémium termékeket használunk a bőrápoláshoz. A szakállad hossza, fazonja legalább annyira fontos, mint a hajadé, éppen ezért a Barber Shop – ban szakállvágást és igazítást is kérhetsz. Gyermek hajvágás profin. A Barber World barber shop azért is annyira népszerű, mert nemcsak a férfiak haját vágjuk le profin, hanem a gyerekekét is. Ha van egy fiú csemetéd, aki hozzád hasonlóan trendi frizurára vágyik, akkor bátran magaddal hozhatod őt is. A fodrászok neki is precízen levágják a haját, pont úgy, ahogy kéritek. Ha szeretnéd megismerni a barber – eket vagy megtekinteni a referencia munkájukat klikk a „borbélyok” gombra.

Köszönjük, hogy elolvastad.

Barber World Astoria, Barber Shop Budapest belvárosában, 1088 Rákóczi út 9.

További blogbejegyzések

Barberként a Barber Worldben

Barberként a Barber Worldben

Kedves Kolléga! Ennek a blog bejegyzésnek most Te vagy a célközönsége. Bizonyára, ha itt vagy és olvasod most a sorokat, foglalkoztat a gondolat, hogy mi lenne, ha én is a csapat részese lennék? Milyen lehet az élet ebben a barber shop – ban?! Egy barber shop Budapest...

bővebben
Legfelkapottabb hajstílusok 2024ben

Legfelkapottabb hajstílusok 2024ben

Ebben a blog – ban összeszedtük a legnépszerűbb hajstílusokat, ami a mai barber shop – pok világában elérhető, hogy könnyebb legyen nektek a választás, illetve a kommunikáció a választott barber – rel. Fontos megjegyezni, hogy a képeken látható modelleknek nem biztos,...

bővebben
A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A visszatérő ‘80-as évek frizurája: A mullet, ami megosztó, vagány és kell hozzá önbizalom. Manapság a barber shoppok szakemberei napi szinten találkozhatnak a vendégek által gyakran kért hajvágási stílussal, a mullettel. A mullet frizura a ‘80-as évek...

bővebben