Barber shop Budapest - barber ajándékutalvány

Barber shop ajándékutalványok

Biztos sokaknak okoz fejtörést, vajon mivel lepjem meg szeretteimet egy-egy alkalomra? Legyen szó névnap, születésnap, Valentin nap, vagy Karácsonyról. Vegyünk egy új zoknit, vagy tusfürdőt, vagy parfümöt? De minden évben ugyan azt? Egy biztos, a haj és a szakáll mindig növekszik! Nem lőhetünk mellé egy Barber World ajándékutalvánnyal! Sok barber shop – ban vagy üzletekben az utalványokon feltüntetik a kifizetett értéket, ajándékozottunk ezt tudja ”levásárolni”. Úgy gondoljuk sokkal diszkrétebb, ha csak a szolgáltatás látható az utalványon, az érték viszont nem. Minden szolgáltatásunkhoz vendégünk egy italra. Választhat meleg teát, vagy kávét, hideg sört kétféle whiskyt vagy szénsavas és mentes vizet.

Lássuk az elérhető utalványainkat!

A hajvágás:

Barber shop Budapest - barber ajándékutalvány

Mosás, vágás, fixálás. Kérhető átmenetesen géppel, vagy klasszikusabb stílusban csak ollóval. A Barber World – ben csak és kizárólag tapasztalt barber fog a rendelkezésére állni. Csak le kell huppani a barber székbe, egy hideg vagy meleg italra a vendégünk, és már csak gyönyörködni kell a végeredményben.

Ára: 5100Ft.

A hot towel shave:

Barber borotválás utalvány - Barber Shop Budapest barber world astoria

Avagy, a meleg törölközős borotválás. Nem lehet összehasonlítani az otthon végezhető, eldobhatós borotvával végzett borotválással. Kétirányú szőriránnyal ellentétes irányban végzett borotválás, az arc tökéletesen sima és friss lesz. Már-már inkább egy relaxációs programnak is nevezhető.

Részletes leírás egy korábbi blog bejegyzésünkben olvasható.

Ára: 4800Ft.

All inculsive:

Barber shop Budapest - barber ajándékutalvány

Minden szolgáltatás kombinálható egymással, legyen szó hajvágásról vagy borotválásról, vagy szakáll igazításról. Teljes fej és arcszőrzet rendbetételét tartalmazza.

Kivéve a fejborotválás, ez esetben érdeklődj valamelyik elérhetőségünk egyikén.

Fontos, hogy ajándékutalványaink kizárólag személyesen vehetőek át és készpénzes fizetési módot tudunk elfogadni.

Az ajándékutalványokon minden elérhetőségünk megtalálható, hogy ajándékozottunk egyszerűen lefoglalhassa a számára megfelelő időpontot és a legszimpatikusabb barber – t.

Időpontot lehet foglalni online:

Telefonon: +36-1-611-0878

Személyesen az üzletben: 1088 Budapest, Rákóczi út 9.

Barber World Astoria, Barber Shop Budapest szívében.

További blogbejegyzések

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A mullet avagy – Sweet home Alabama!

A visszatérő ‘80-as évek frizurája: A mullet, ami megosztó, vagány és kell hozzá önbizalom. Manapság a barber shoppok szakemberei napi szinten találkozhatnak a vendégek által gyakran kért hajvágási stílussal, a mullettel. A mullet frizura a ‘80-as évek...

bővebben
7 tipp a barber shopból

7 tipp a barber shopból

-Mi alapján válasszuk meg barber shoppunkat? Lehetséges, hogy eddig otthon vágattál, vagy férfifodrászatban, talán elköltöztél és új helyet keresel, úgy érzed, hogy szeretnél kipróbálni egy profi barber shoppot.  Esetleg szakállnövesztésre adtad a fejed és tanácstalan...

bővebben
Korpásodás és kopaszodás? -barber válaszok

Korpásodás és kopaszodás? -barber válaszok

Ebben a blogban két témát fogunk boncolgatni, a korpásodást és kopaszodást, ami biztosak vagyunk benne, hogy sok barber shopban felmerül. Minden, amit a korpásodásról tudni kell A hajas fejbőr hasonló tulajdonságokkal bír, mint a test többi bőrfelülete: az...

bővebben